Igår var det dags för avgörandet i Stockholms Veteranserie 2018-2019 +45 Division 1 Norra och som bilden nedan samt rubriken antyder som blev gårdagen precis så bra som Väsby Legends hoppats på.

Inför matchen ledde SDE serien med 2 poäng före Väsby, SDE med en match mera spelad, så uppdraget var glasklart. Vinst över Solna och Väsby skulle gå om i tabellen och ta hem seriesegern. Jämnt, spännande och dramatiskt, precis som det skall vara inför sista omgången.

Enligt rapporter från arenan så blev det ”tyvärr” inte speciellt spännande, Väsby Legends var mycket sugna på seriesegern och Solna bjöds aldrig in i matchen. Segersiffrorna skrevs till 7-1 och därmed var seriesegern bärgad och dessutom ett avancemang till Elit nästa säsong.

Väsby Hockey, med Leffe i spetsen, säger STORT grattis till Väsby LEGENDS, en mycket väl genomförd säsong!

Tabell och resultat hittar ni på följande länk.