Den 16 mars klockan 12.00.12.45 erbjuder Väsby IK Hockeyklubb ett prova på tillfälle i Vilundahallen och vill bjuda in intresserade flickor och pojkar födda 2011-2012 till vår verksamhet. 

Detta är ett gyllene tillfälle att prova på hockey och få låna utrustning. Medtag egna skridskor alt. meddela behov storlek till kontakt nedan så försöker vi hitta låneutrustning. Syskon och föräldrar är självklart välkomna på eller vid sidan av isen. Vi välkomnar även barn och ungdomar som inte är aktiva i Väsby Hockey att testa på.

Väsby IK Hockeyklubb erbjuder även hockeyfritids för de som vill testa på, träna eller leka hockey. Hockeyfritids är måndagar till fredagar och vi tar emot er från 14:40 då vi bjuder på enklare mellanmål, tillträde till isen 15:00-15:50. Det finns utrustning att låna men ta med egna skridskor! Syftet med hockeyfritids är att pojkar och flickor ska ha möjligheten att komma ner till hallen och spela hockey på sina villkor utan kostnad.

För mer info samt anmälan kontakta Maria Göransson tel. 0733-688 698  alt. ungdomsansvarig@vasbyhockey.se.

Med vänliga hälsningar 
Väsby IK Hockeyklubb