Väsby IK Hockey vision är att skapa en god hockeykultur i Upplands Väsby. Där alla som vill får möjlighet att spela ishockey. Vi söker nu dig som vill vara med på resan och som brinner för utvecklingen av ungdomarna/barnen.

Upplands Väsby är

Upplands Väsby är en kommun med mycket stort idrottsligt intresse där Väsby IK Hockey är kommunens enda Ishockeyförening, en förening i medvind som växer och är en av norra Stockholms största ishockeyföreningar där vi till säsongen 19/20 har full lagstege.

Representationslaget spelar i Hockeyettan en viktig del i rekryteringen av spelare till A-laget kommet från Juniorlagen samt den nya hockeyprofilen som startar igång 2020 tillsammans med Väsby Nya Gymnasium. Väsby IK Hockey vill med sin junior och ungdomsverksamhet utbilda spelarna till Väsbys IK A-lag. Utbildningen sker i ett långsiktigt perspektiv med en utvecklingsplan för varje spelare.

Det här blir din utmaning

Som ungdomsansvarig är du ytterst ansvarig för att kvalitetssäkra och utveckla den sportsliga delen av verksamheten. I enlighet med föreningens styrdokument där du verkar för att implementera detta genom att skapa en tydlig utvecklingsplan från hockeyskola till juniorlag (“röda tråden”). Skolpaket med hockeygymnasium och idrottsprofil på grundskolan är viktiga delar för att sy ihop helheten med skolan och det idrottsliga. Att driva diverse projekt för att utveckla ishockeyn i Upplands Väsby, Hockeyfritids, information till skolor, Integration m.m

Du skapar forum och förutsättningar för ledare att utvecklas, känna glädje, trivas och vilja utvecklas tillsammans. Du följer upp med respektive lag veckovis och är deras stöd på plats för att kvalitetssäkra den “röda tråden”, du ansvarar för att rekrytera och utveckla tränare samt att driva utvalda projekt som föreningen skall utföra.

Det här är du

Du är en ledare, som får personer i din närhet att bli inspirerade och engagerade. Du har en vana av projektledning och besitter god administrativ och kommunikativ förmåga i såväl skrift som tal. Du har för uppdraget lämplig utbildning och din erfarenhet har du skaffat dig på och utanför ishockeyrinken. Du är en genuin föreningsmänniska som ser till föreningens bästa, trivs att arbeta under eget ansvar och är öppen för förändringar.

Det här erbjuder vi

Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader. Placeringsort Upplands Väsby. Arbetstiden är fördelad dagtid med även kvällar och helger. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt och frågor om tjänsten

  • Ansökan skickas till ordforande@vasbyhockey.se
  • Frågor besvaras av Linda Inderdahl, 0766333393
  • Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag 15/3-19.