Efter fyra säsonger som ungdomsansvarig i föreningen är det dags för mig att ta mig an nya utmaningar.

Jag vill börja med att tacka Väsby Hockey för det förtroende jag fått under de här åren. Att få möjlighet att bygga upp och att skapa ett nytt Vilda Väsby utifrån min filosofi. Ett Väsby där fantastiskt många träningsmöjligheter i olika former finns. Ett Väsby där alla får vara med, alla utmanas och alla får möjligheten att utvecklas och nå sina mål. Ett Väsby där dörrarna mellan lagen är öppna och man där jobbar mot samma mål – att skapa ett livslångt intresse för ishockey.

Det har varit fyra säsongen som utmanat, utvecklat, inspirerat mig men framförallt har de här åren gett mig otroligt mycket glädje och fina minnen. Minnen som jag alltid kommer bära med mig. Jag hoppas att man bygger vidare och ser de möjligheter jag ser i föreningen.

Den sista april avslutas min tjänst som ungdomsansvarig i föreningen men ni blir inte av med mig helt – jag kommer finnas kvar i föreningen men med en annan funktion.

Med vänliga hälsningar, Markus Odén