Valberedningen har påbörjat arbetet med att hitta kandidater till uppdrag i Väsby IK Hockey styrelse. Vi söker alla med ett stort hjärta för klubben och ett intresse för ungdomsverksamheten och/eller A-laget.

Klubben har en växande ungdomsverksamhet med god kvalitet och låga avgifter, ett A-lag som går bättre än på länge och en ny isyta som ger fantastiska träningsmöjligheter. Låt oss gemensamt fortsätta framgången och tänk att det är upp till dig. För det är det. Väsby IK Hockey är en ideell förening där organisationsformen i huvudsak bygger på frivillighet och ett stort personligt engagemang.

Delar av dagens styrelse har meddelat intresse för att fortsätta men det finns roller som vi gemensamt behöver hitta lämpliga personer till. Ordförande, ledamot och suppleant är roller som behöver kandidater till i god tid innan årsmötet i maj.

Vi ser fram emot att höra från dig, antingen som kandidat eller med tips om kandidat. Självklart finns vi till hands för frågor eller bara ett samtal om vad olika uppdrag kan innebära.

Med vänliga hockeyhälsningar,

Valberedningen genom David Vikström

Kontaktuppgifter: david.vikstrom08@gmail.com