Väsby Hockey har som alla vet glädjande nog för tredje året i rad tagit sig till Allettan. I år dessutom med sin bästa tabellplacering på ett decennium när laget på onsdagskvällen knuffade sig förbi Visby-Roma och knep tredjeplatsen. Nu väntar nya motståndare efter jul och lagen som Väsby Hockey kommer att spela mot i dubbelmöten är:

Piteå Hockey, Bodens HF, Kalix HC, Östersunds IK, Vännäs HC, Hudiksvalls HCEnköpings SK, Borlänge HF samt Köping HC.

För Väsbys del innebär detta många nya och nygamla lag och detta ska verkligen bli hur kul som helst. Seriepremiären är i mellandagarna och eventuellt kommer två matcher att spelas innan nyår och sedan spelas resterande sexton matcher år 2019. Mer om detta vet vi redan på måndag då det är tänkt att spelschemat ska spikas.

Det som nu gäller i Allettan är att alla lag utom det laget som blir jumbo,  är kvalificerade för Play-Off-spel mot Allsvenskan. Det lag som vinner serien är direktkvalificerade för Play-Off 3, det sista steget innan den Allsvenska kvalserien. Lag två till tre blir direktkvalificerade för Play-Off 2 och sedan får lag fyra till nio spela Play-Off 1 tillsammans med segrarna från respektive Fortsättningsserie.

Spännande blir det och se nu till att hålla er hemma i mellandagarna så att ni inte missar en trolig hemmamatch som med stor sannolikhet spelas antingen den 28 eller 30 december.