Nu vänder serien och det är äntligen dags för hemmamatcher! I den perfekta världen hade vi nu fått flytta in i svinstian men omständigheter som vi inte råder över gör att vi tyvärr får spela några hemmamatcher i lånad ishall.

  • Lördagen den 3:e november klockan 16:00 tar vi emot Hammarby Hockey i Järfälla ishall.

  • Fredagen den 9:e november klockan 19:00 tar vi emot Segeltorps IF i Järfälla ishall.

För inträde gäller detsamma som vid normal hemmamatch hemma i Vilundahallen förutom att vi inte kommer att kunna hantera kontanter, betalning vid inträde måste ske med kort eller SWISH nr: 123 189 9640, ange aktuell match i meddelanderaden. Årskort gäller givetvis vid dessa matcher.

Har ni inte tillgång kort, swish eller årskort vänligen kontakta kansliet på kansli@vasbyhockey.se eller telefon 08-590 324 14 så hjälper Andreas er.

Kom igen nu alla trogna supporters, nu fyller vi hallarna så som de egna lagen aldrig har gjort, vi är Vilda Väsby och nu kör vi på hemma plan!