Väsby har drabbat av en tråkig jobspost i och med att den store och stabila backen Martin Liljekvist är skadad och kommer att vara så en tid framöver. I och med detta har Väsby nu tagit in backen Viktor Åström som en tänkt ersättare på en i första hand kortare tid men med förhoppningar på en längre lösning. Han anländer närmast från Hammarby men har framförallt fått sin uppfostran i Djurgården där han spelat i deras organisation alltsedan J-18 upp till J-20. Viktor är en defensivt inriktad back som är en riktig lagspelare, spelar enkelt och alltid ger sitt yttersta för laget.

 

Viktors spelarprofil kan ni se här:

https://www.eliteprospects.com/player/227269/viktor-astrom

 

Vi hälsar Viktor varmt välkommen till Väsby Hockey och hoppas samtidigt att Martin Liljekvist kan få ett snabbt tillfrisknande!

 

Foto: hammarbyhockey.se