Väsby Hockey kommer i samarbete med EkmanBuss arrangera en supporterresa till premiären borta mot Hammarby 16/9. Detta för att ge våra spelare det extra stödet de behöver i en den tuffa premiärmatchen samt att bygga upp vår egen supporterkultur!

Väsby Hockey och EkmanBuss bjuder alla supportrar som vill följa med på bussresan. Således är det endast en matchbiljett som behöver köpas på plats. Alla Hogsen kommer stå tillsammans på läktaren och det kommer finnas matchtröjor till samtliga supportrar. Matchen marknadsförs hårt av Hammarby och mycket publik väntas – Låt oss tillsammans göra premiären till något vi minns lång tid framöver och startskottet på en härlig säsong 18/19!!

Anmäl er till Tom Tärnström på tom@vasbyhockey.se. Anmälan är bindande och vi behöver den SENAST måndag 10/9 kl 19.00. Bussen rymmer 30 personer, fyller vi den inte ställs resan in. FÖRST TILL KVARN GÄLLER!

Avgång: 14.45 från entrésidan vid Vilundahallen och hem igen direkt efter match.