Det är dags för träningsmatch nummer fyra när Väsby Hockey på onsdagskvällen åker till grannkommunen Vallentuna för att i B-hallen ta sig an hemmalaget Vallentuna Hockey. Det blir mot ett VBK som säkerligen är rejält hungriga på revansch sedan cupen i Järfälla då man blev nollade och förlorade med 4-0. Men det var med ett gäng där många spelare, framförallt på forwardssidan, lämnades hemma och nu lär det bli ett helt annat motstånd för vårt kära Vilda Väsby.

 

Att möta Vallentuna i just Vallentuna är annars historiskt sett en tuff nöt att knäcka så detta blir ännu ett bra test för Väsby där två spelare under onsdagskvällen gör säsongsdebut. Det rör sig om duon Christian Holmblad samt Manfred Ehlers som äntligen är redo för spel. Den enda spelaren i truppen som ännu inte kommit till matchspel är nu ”endast” Elliot Lorraine men han tränar för närvarande för fullt men står över onsdagsmatchen av försiktighetsskäl.

 

Matchen startar 19.00 och det bjuds på fri entré så det är bara för alla Väsbybor att ta Vallentunavägen de dryga tretton kilometerna för att skåda in derbyt. Glöm nu inte bort att matchen spelas i B-hallen eftersom A-hallen precis som Vilundahallen, står under renovering.