Väsby Hockey är mycket stolta och glada över att kunna presentera den sista pusselbiten i lagbygget 18/19. Det handlar om backen Oliver Horrsell som närmast kommer från AIK:s organisation.

 

Oliver har en gedigen bakgrund som juniorspelare där han efter ungdomsåren i Almtuna IS flyttade till Hockeygymnasiet i Linköping. Under dessa år gjorde Oliver stort avtryck i juniorlagen och blev belönad med att även få testa på SHL-spel vid fyra tillfällen. Han var även bofast i juniorlandslagen under denna tid och på meritlistan finns hela 43 juniorlandskamper. Efter att Oliver gått ur gymnasiet valde han att flytta hemåt och spela för AIK. Där blev han lagkapten för J20-laget och svarade från sin backposition för 28 poäng samt en plus/minus på +6.

 

Vi har imponerats stort av Olivers spel och har fått fina referenser både från AIK samt Linköping. Vi är väldigt glada att han väljer att fortsätta sin utveckling Väsby Hockey och hälsar honom varmt välkommen.

 

Olivers fulla karriär kan ni se här via länken:
https://www.eliteprospects.com/player/187763/oliver-horrsell

 

Sportchef Tom Tärnström om värvningen:

”Oliver är en back vi haft ögonen på under föregående säsong och som imponerat stort på mig. Han är skridskostark, rörlig och bra med puck. Lägg därtill att han är hård som granit och en ledare på och utanför isen. I och med detta är truppen klar för kommande säsong och jag kan inte säga annat än att det ser lovande ut och än mer efter detta tillskott!”

 

Foto: Christian Wahlgren