Nästa förvärv till Väsby Hockey är den riviga backen Mikael Lengmo. Mikael anländer till Väsby efter fem raka säsonger i USA där han spelat i universitetshockey i tre olika ligor.

 

Mikael som har Spånga som moderklubb, spelade juniorhockey i såväl AIK som Järfälla men valde som nybliven senior att korsa Atlanten för att testa spel i USA i kombination med universitetsstudier. Väl där har Mikael spelat oerhört mycket i sina lag och bidragit över hela isen men kanske framförallt i det offensiva spelet.

 

Mikael har en bra karaktär, är träningsvillig och kommer att passa väl in i den mentaliteten som råder i Väsbys trupp och vi hälsar honom varmt välkommen!

 

Mikaels fulla karriär kan ni se här via länken:

https://www.eliteprospects.com/player/33190/mikael-lengmo

 

Sportchef Tom Tärnström om senaste förvärvet till truppen.

Mikael kommer senast från collegespel i USA där han huserat senaste fem säsongerna. Trots det är han inte en ny bekantskap då han under många år tränat med oss under uppehållen. Vi har sett flertalet spännande egenskaper i Mickes spel och tror att detta kan bli en riktig joker till nästa säsong.