Väsby Hockey är glada över att kunna presentera den stabila centern Felix Lööv som nästa nyförvärv till Väsby Hockey.

 

Felix kommer närmast till Väsby från grannarna Wings HC, Arlanda men har främst fått sin hockeyuppfostran i Almtuna IS.  Där tog den numera tjugoett åriga Felix redan för tre år sedan en Allsvensk plats och har totalt gjort 44 allsvenska matcher för den uppländska klubben.

 

Felix är en kraftfull center med god fysik som framförallt är stark defensivt sett. Under hans tid i Wings har han även utvecklat sitt spel med pucken och sina offensiva egenskaper vilket en andraplats i Wings interna poängliga den gångna säsongen är ett bra bevis på.

 

Vi tror och hoppas att Felix positiva formkurva även fortsätter i Väsbys ädla dress och vi hälsar honom varmt välkommen till oss!

 

Felix fulla karriär kan ni se här via länken:

https://www.eliteprospects.com/player/139094/felix-loov

 

Sportchef Tom Tärnström om Felix intåg till truppen.

Felix är en tvåvägsforward som trots sin unga ålder byggt på sig en del seniorrutin – både genom spel i Hockeyallsvenskan men även i Hockeyettan senaste säsongen. Där gjorde han starka avtryck på oss och han kommer bidra med sitt ansvarstagande över hela banan men även spetsa till oss framåt. Felix är också en bra tekare vilket är ett stort plus. Det ska bli spännande att följa hans framfart i Norrorts bästa hockeylag!