XXL är stolt samarbetspartner till Väsby IK Hockey!

XXL har utvecklat ett helt nytt koncept för teamsales som skall säkerställa leverans och tillgänglighet, men samtidigt leverera till marknadens bästa priser! Här är några av nyheterna för oss i Väsby Hockey i och med det nya avtalet med XXL.

Väsby IK Hockey erhåller cashback på allt föreningen och deras medlemmar handlar för på XXL. Därför är det viktigt att alla medlemmar börjar registrera sina inköp i kassan hos XXL med hjälp av streckkoden nedan. Visa upp koden för kassören som ”blippar” av den. Spara bilden i din telefon så att du har den enkelt tillgänglig. Sprid streckkoden vidare till alla ni känner, ju fler som ”blippar” Väsby Hockey desto bättre för oss som förening.

Vad vinner vi på detta? Alla registrerade inköp ”blippade” till förmån för Väsby Hockey ger föreningen pengar åter från XXL en gång per. Ju mer vi ”blippar” ju mer pengar får föreningen åter. Pengarna, cashbacken, går oavkortat tillbaka till verksamheten fördelat mellan ungdom och A-lag.  Under året kommer det att dyka upp produkter med specialpris exklusivt för Väsby Hockey och för att ta del att detta pris måste streckkoden ”blippas”.

Inom kort kommer vi att få tillgång till en egen webshop, där våra medlemmar får tillgång till utvalda produkter till mycket förmånliga priser. Givetvis går det även att köpa alla andra produkter i XXL:s sortiment via webshopen. XXL:s övrig villkor så som prislöfte, 100% nöjd kund osv gäller också.  För att få tillgång till webshopen behöver man skapa ett konto på XXL, mera information om detta kommer när webshopen öppnat.

Väsby IK Hockeys huvudbutik kommer att vara XXL Stockholm Arninge. Butikens hockeyavdelning kommer att byggas upp under juni månad och under säsongen kommer den att fylla på med produkter. Givetvis går det bra att handla i vilken XXL-butik som helst, kom bara ihåg att ”blippa”!