Vi hälsar Elliot Lorraine varmt välkommen till Väsby Hockey.

 

Men det blir faktiskt ingen debut i Väsbytröjan för Elliot eftersom han redan hösten 2013 spelade fyra matcher med oss då han lånades in från Almtuna IS.

 

Elliot som numera blivit tjugotre år, fyller tjugofyra strax efter seriestarten i höst, är en spelskicklig och finurlig forward som karaktäriseras av bra passningsspel och god skridskoåkning. Han kommer närmast från Nacka HK där han trots deras respass från Hockeyettan knappast kunde lastas för det eftersom han där stod för fina 36 poäng på sina 34 spelade matcher.

 

Innan sejouren i Nacka spelade Elliot i Haninge Anchors där han tillhörde en av deras mest tongivande spelare under spelet i Allettan Norra. Andra klubbar som Elliot representerat som senior är Botkyrka, Vallentuna, Kalix samt Wings så trots sin relativt ringa ålder så kommer Elliot tillföra en hel del rutin till truppen.

 

Elliots hela karriär kan ni se här via länken:

https://www.eliteprospects.com/player/61771/elliot-lorraine

 

Sportchef Tom Tärnström om senaste tillskottet.

Elliot är en kvick, avig och kreativ spelare som kan göra det lilla extra med pucken och bryta mönster i spelet. Han blir med andra ord ett välkommet tillskott i truppen och till vårt offensiva spel!

 

Foto: Mark6mauno