Vi hälsar den unga forwarden Felix Dahlgren varmt välkommen till Väsby Hockey.

 

Felix är en liten spelare till växten (169 cm) men med ett stort hjärta till sporten. Dahlgren anländer närmast från AIK där han tillbringat sina fyra senaste säsonger och där Felix den gångna säsongen kom tvåa i den interna poängligan genom tjugosex inspelade poäng i Superelit.

 

Annars karaktäriseras Felix spel av vass skridskoåkning och hårt arbete. Felix är en väldigt allround spelare som kan användas i många moment ute på isen. Därtill besitter han ett rappt skott och tack vare sin rörlighet är han därför alltid ett hot i den offensiva zonen.

 

Felix karriär kan ni se här via länken:

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=246483

 

Sportchef Tom Tärnström om senaste tillskottet.

Felix är en rivig och skridskoskicklig forward som är duktig åt två håll. Han kommer med mycket goda referenser från AIK och vi ser fram emot att se hans gedigna arbetsinsats kryddat med fina offensiva instinkter!

 

Foto: Bild&IT