Vi hälsar Nicklas ”Boba” Pettersson varmt välkommen tillbaka till Väsby Hockey igen. Nu dock inte i form av spelare utan han kommer nämligen istället att bli assisterande tränare till Viktor Tuurala i A-laget.

 

Ett väldigt glädjande besked för oss att denna ledargestalt är tillbaka i Väsby Hockey igen. Som spelare var ”Boba” en riktig lagspelare som alltid satte laget i första hand. En superlojal, plikttrogen kille som socialt passar in överallt.

 

Nu har han efter en säsong i Viggbyholm i Hockeytvåan lagt skridskorna på hyllan för att satsa fullt på tränarbanan och vi tror att han kommer att passa jättebra in i ledartrojkan kring A-laget.

 

Sportchef Tom Tärnström om Bobas återkomst.

Jättekul att Boba väljer att skola om sig till tränare och åter hoppa på Vilda Väsby-tåget. Jag har själv spelat med Boba och vet hur han fungerar i ett bås och omklädningsrum samt att han är omtyckt av alla i och runt lagen han varit involverad i. Jag ser en ljus framtid för honom som tränare och vi är mycket glada att hans resa startar just hos oss.