Varmt välkommen till Väsby Hockey säger vi till den målfarliga forwarden Nick Hedemyr.

 

Nick är en spelare som i Väsby Hockey haft god koll över ända sedan han hamrade in mål i IFK Tumba i Hockeyettan som nittonåring. Den något transatlantiskt spelandes högerskytten Nick går under parollen, skjuter först och frågar sen. Den spelstilen har gjort att han under årens lopp efter tiden i Tumba, spelat i lag med höga målsättningar. Det går hand i handsken med Nicks egna målsättningar då han är en ambitiös och målmedveten spelare som drivs av fortsatt utveckling.

 

De två senaste säsongerna har den numera tjugofyra år fyllda Nick hittat tillbaka till målgörandet då han i Haninge smällde in tjugotre kassar medan han under tiden i den senaste klubben, Visby-Roma klippte in femton mål trots en något mer undanskymd roll.

 

I Väsby är tanken att han ska få en större roll igen och få möjlighet att få visa upp sin målfarlighet och det ska bli väldigt kul att skåda Nick Hedemyr i en Väsbytröja säsong 2018/2019.

 

Nicks karriär kan ni se här via länken:

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=67154

 

Sportchef Tom Tärnström om senaste tillskottet.

Nick är en på nivån etablerad målskytt som med rätt förtroende kan göra stor skillnad för sitt lag. Han är en smart spelare som är utrustad med ett bra och snabbt skott. Vi är glada att Nick fortsätter sin hockeysatsning hos oss och vi är övertygade om att han kommer passa väl in i vår filosofi!

 

Foto: Haninge Anchors