Hej Manfred och varmt välkommen till oss i Väsby Hockey. Känslorna över att komma hit och vad gjorde att du valde oss?

Hejsan och tack för det! Jag känner att Väsby är en bra klubb för mig eftersom att utvecklingsmöjligheterna finns här. De har även etablerat sig i AllEttan vilket är kul!

 

Väsby är ju ingen ny bekantskap för dig eftersom du mötte oss två gånger för två säsonger sedan med Sollentuna. Vad kommer du ihåg från dessa och vad tycker du kännetecknar Väsby Hockey?

Det var alltid tuffa och roliga matcher mot Väsby. Mycket derbykänslor!

 

Vad känner du annars till om föreningen och vad är dina förhoppningar inför kommande säsong?

Att klubben verkar vara professionell och organiserad. Förhoppningar är att vi ska ta oss till Playoff till Allsvenskan!

 

Berätta annars kort om dig själv. Vem är Manfred Ehlers på isen samt vid sidan om?

På isen har jag mycket fart och energi, på sidan av är jag en kille som gillar att spela tv-spel och hänger mycket med vänner och familj!

 

Hur skulle du vilja beskriva din spelstil med styrkor samt de sidor du skulle vilja förbättra?

Jag en hårt jobbande powerforward med mycket fart. Jag skulle behöva jobba på mitt skott vilket jag kommer att gnugga mycket i sommar.

 

Den senaste säsong blev minst sagt annorlunda. Du inledde i Asplöven men avslutade i Kalix. Berätta lite om säsongen som varit!

De har helt klart varit en turbulent säsong, började i Asplöven med mycket löften som inte kunde hållas vilket gjorde att vi spelare blev drabbade. Avslutade slutet av säsongen med att spela några matchen med Kalix i AllEttan där klubben var mycket mer professionell.

 

Men säsongen fick ett hastigt slut. Berätta om din skada, vad som hände och statusen på den nu?

Jag fick en tackling på knät under en match vilket ledde till en inre ledbandsskada, vilket gjorde att jag missade Playoff. Just nu kör jag rehab för att vara redo inför säsongsstart!

 

Avslutningsvis Manfred, vad kommer att känneteckna dig i Väsbytröjan säsongen 2018/2019?

FULL FART FRAMÅT!!

 

// Manfred Ehlers

 

Foto: Stockholmdirekt