Väsby Hockey kan glädjande meddela att den riviga forwarden Manfred Ehlers är klar för spel kommande säsong.

 

Manfred är en snabbskrinnare av rang som vi bländades av under säsong 2015/2016 då han spelade för våra seriekollegor Sollentuna HC. Manfred fullkomligt blixtrade då fram på rinkarna och skapade mängder med chanser tack vare sin ständiga fart. Det gav även effekt i poängprotokollet då Manfred under sin första seniorsäsong stod för fina tjugosex poäng på trettiotre spelade matcher.  Ett väldigt bra facit för en allround spelare som inte utpräglat är en offensiv spelare utan en spelare som arbetar lika bra i såväl defensiv som offensiv zon.

 

Framgången i Sollentuna gjorde så att många klubbar fick upp ögonen för Manfred och bäst lockade Norrland där Asplöven och sedermera Kalix Hockey blev klubbadresser för numera tjugoettåriga Ehlers. Tyvärr satte en skada ett för tidigt stopp på säsongen vilket gjorde att han inte fick vara med på Kalix playoff spel mot Allsvenskan.

 

Men skadan ska inte påverka den kommande säsongen och vi ser med glädje fram att få se Manfred Ehlers explodera fram på rinkarna i Väsby Hockeys vackra dress.

 

Varmt välkommen till oss Manfred!

 

Manfreds karriär kan ni se här via länken:

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=142260

 

Sportchef Tom Tärnström om påskriften.

Manfred är en spelare som passar bra in i Väsby Hockeys spelarprofil. Han står för stark skridskoåkning, fysiskt spel blandat med en uppsida i det offensiva spelet där han har potential att göra en del poäng. Jag var redan föregående säsong ute efter hans påskrift men nu föll allt på plats och han ser Vilda Väsby som ett perfekt alternativ för sin fortsatta utveckling!

 

Foto: Asplöven Hockey