Det har pratats mycket om den unga talangen Conrad Herrström den gångna säsongen. Den artonårige centern har nämligen gjort stor succé i Göta/Traneberg i vinter där det storvuxna löftet tog klivet från junior till senior och avslutade säsongen med att i kvalspelet mot Hockeyettan leda laget från sin centerposition.

 

Det har inte gått oss i Väsby Hockey obemärkt förbi och vi kan nu glädjande meddela att Conrad kommer att fortsätta sin karriär i Väsby Hockeys färger säsong 2018/2019.

 

Den 193 centimeter långa och 86 kilo tunga centern debuterade redan i Göta/Tranebergs A-lag som sextonåring och har sakta men säkert vuxit med förtroendet. Det till den grad att han i Alltvåan under vårsäsongen klev fram och producerade arton poäng på sexton matcher varav hela tolv mål.

 

Potentialen är stor i Conrad Herrström och vi ser fram mot fortsatt fin utveckling i Hockeyettan den kommande säsongen.

 

Varmt välkommen till Väsby Hockey Conrad!!

 

Conrads karriär kan ni se här via länken:

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=328947

 

Sportchef Tom Tärnström om Conrads intåg.

Conrad är en ung tvåvägscenter som vi haft ögonen på ett tag. Han har tagit stora kliv i sin utveckling under säsongen och fått rejäl utdelning efter jul. Jag bedömer att han trots sin ringa ålder har kapacitet att redan kommande säsong bli en viktig spelare för oss. Jag är väldigt glad att Conrad väljer Väsby för sin fortsatta utveckling!

 

Foto: GotatranebergJ20