Den 17 mars klockan 12.00-13.30 erbjuder Väsby IK Hockeyklubb ett prova på tillfälle i Vilundahallen och vill bjuda in intresserade flickor och pojkar födda 2010 och 2011 till vår verksamhet. Det finns utrustning att låna samt att laget födda 2007 ställer upp som stöd på isen tillsammans med ledare och ungdomsansvarig. Vi ställer inga krav på kunskap.

För mer info samt anmälan kontakta Maria Göransson tel. 0733-688 698  alt. ungdomsansvarig@vasbyhockey.se. Detta är ett gyllene tillfälle att prova på hockey och få låna utrustning. Medtag egna skridskor alt. meddela behov storlek till Maria så försöker vi hitta låneutrustning. Syskon och föräldrar är självklart välkomna på eller vid sidan av isen.

Väsby IK Hockeyklubb erbjuder även hockeyfritids för de som vill testa på, träna eller leka hockey. Hockeyfritids är måndagar till fredagar och vi tar emot er från 14:40 då vi bjuder på enklare mellanmål. Vi får tillträde till isen mellan 15:00-15:50. Det finns utrustning att låna men ta med egna skridskor! Syftet med hockeyfritids är att pojkar och flickor ska ha möjligheten att komma ner till hallen och spela hockey på sina villkor utan kostnad.

Vi välkomnar även barn och ungdomar som inte är aktiva i Väsby Hockey att testa på, kort sagt ALLA är välkomna!