Förvärv nummer tre blir ännu en spelare som hämtas från seriekollegan Vallentuna Hockey och vi hälsar även backen Fredrik Stridlund varmt välkommen till Väsby Hockey.

 

Fredrik som blir tjugofyra år senare i december är en spelare som trots sin ringa ålder redan spelat sju säsonger för grannklubben. Hundranittiofem Hockeyettan matcher har det blivit på CV:t för denna spelskickliga back och på dessa matcher har Fredrik producerat sextiotvå poäng.

 

Utifrån den statistiken kan utläsas att Fredrik är en spelare som gillar att följa med upp i anfallszonen och det klarar han av tack vare en bra skridskoåkning och därtill god speluppfattning. Det är en spelare som vi har följt under en lång tid tack vare alla våra möten under årens lopp och det känns jättekul att vi äntligen får se honom i Väsbydressen. En dress som han för övrigt redan bar under en säsong med Väsbys team 94 en gång i tiden.

 

Fredriks karriär kan ni se här via länken:

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=61508

 

Sportchef Tom Tärnström om nyförvärvet.

Fredrik är en rörlig, skridskostark och spelskicklig back som jag haft ögonen på flertalet säsonger. Nu föll allt på plats och det känns mycket bra att välkomna honom tillbaka till Väsby Hockey!

 

Foto: Roffe Andersson