Andra förvärvet är klart inför säsongen 2018/2019 och vi hälsar med glädje forwarden Razmuz Waxin Engback varmt välkommen till Väsby Hockey.

 

Den riviga, fysiskt tuffa och målfarliga Razmuz känner vi väl till efter hans tre säsonger hos grannkollegan Vallentuna Hockey. Där har den numera tjugotreåriga powerforwarden gjort stora avtryck vilket inte minst imponerat på oss i Väsby Hockey. Den gångna säsongen var Razmuz skadad under delar av säsongen men under hans tjugosju spelade matcher stod han ändå för imponerande fjorton gjorda mål.

 

Men förutom att ha ett fint målsinne så är Waxin Engback en hårt arbetandes spelare som dessutom är riktigt vass på rören. Hans spelstil har till stor del präglats av hans säsonger i USA där han framförallt utvecklade sitt fysiska spel.

 

Razmuz karriär kan ni se här via länken:

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=67149

 

Sportchef Tom Tärnström om nyförvärvet.

Razmuz är en spelare som är aningen ”osvensk” i sitt spel. Han står för kraftfull skridskoåkning, fysiskt spel och en rakhet i spelet jag tycker att vi kanske saknade föregående säsong. Han är även en duktig målskytt och besitter ett vasst skott som kan komma väl till hands i vårt PP. Min förhoppning är att Razmuz tar en ledande roll i laget och når upp till sin potential i vår utvecklande miljö.