Knappt har säsongen avslutats men arbetet kring truppen för säsongen 2018/2019 stannar knappast upp trots det. Redan nu kan vi hälsa första nyförvärvet varmt välkommen och det blir till backen Andreas Gällstedt som närmast anländer från våra grannar Sollentuna HC. Där har den spelskickliga backen med den snabba skridskoåkningen och det stora spelsinnet tagit kliv framåt för var säsong som gått.

 

Det är just kombinationen farten med spelsinnet som gjort att vårt tycke fastnat för denna back. Andreas har varit Sollentunas bästa offensiva back nu i flera säsonger i rad och har under de två senaste säsongerna producerat inte mindre än fyrtio poäng. Andreas karriär kan ni se här via länken:

 

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=20239

 

Sportchef Tom Tärnström om nyförvärvet.

Andreas är en till storleken ganska liten back men med ett desto större spel. Framförallt i spelet med puck samt i powerplay kommer han bli ett välkommet tillskott till Vilda Väsby 18/19. Vi är övertygade om att Andreas kommer ta stora kliv i vår miljö och samtidigt hjälpa laget till framgång.

 

Bild: sollentunahockey.myclub.se