Måndag kväll klockan 19.00 sker något historiskt i Vilundahallen. Väsby Hockey möter för första gången i historien ett seniorlandslag. Och det är inte vilket landslag som helst utan Lettland. Samma Lettland som spelar i A-VM och som i princip varje år får möta Tre Kronor i VM-turneringarna.

 

Men nu väntar ett annat svenskt motstånd för Lettland och det blir Väsby Hockey. Ett Vilda Väsby som med andra ord får sig en ordentlig genomkörare inför Allettan som startar den 27 december. Lettland har endast professionella ishockeyspelare i sitt lag och de som ställs på isen i Vilundahallen slåss alla om en plats i VM-truppen. Två stycken spelare i måndagens trupp tillhör bland annat Dinamo Riga vilka spelar i KHL.

 

Svårare motstånd än så här får nog knappast Väsby Hockey och då är det väl ytterst lämpligt att få den nio dagar innan starten av Allettan. Tempot lär vara ordentligt uppskruvat så missa nu inte denna möjlighet att skåda hockeyfesten i Vilundahallen.

 

Biljettinformation inför Lettlandsmatchen imorgon:

 

50:- i entré, betalas i luckan. Alla betalar inträde, undantag är arbetande funktionärer samt personal i cafeterian.

 

Inga säsongskort, VIP-kort, stora grabb kort, medlemskap eller liknande gäller.

 

Väl mött för en spännande och historisk händelse i Vilunda!