Väsby Hockey kan med stor glädje meddela att den stora publikfriaren från fjolårssäsongen, Lubomir Fetkovic är tillbaka i föreningens sköna färger igen. Lubos flytt till Norrland och Asplöven blev inte som han tänkt sig och förhoppningen är att denna hårdskjutande, ständigt skridskoåkande och målfarliga Slovak ska kunna hitta tillbaka till fjolårsformen nu när kommer till en mer hemtam miljö igen.

 

Glädjespridaren och den stora pådrivaren är tillbaka och du är så varmt välkommen Lubo!!

 

Sportchef Tom Tärnström om återkomsten.

Underbar känsla att få hem Lubomir. Han personifierar det vi står för och kommer bli ett stort tillskott på såväl isen som i omklädningsrummet. Han kommer tillföra vårt offensiva spel en ny dimension i och med sitt högkvalitativa skott och målsinne. Nu kommer det bli stor konkurrens på forwardssidan så det gäller för alla som vill vara med att vara på tå, både träning och match.