Väsby Hockey är väldigt glada över att få presentera Christian Holmblad som senaste tillskottet in i truppen. Killen med de härliga handlederna och det finurliga spelsinnet blir ett väldigt välkommet tillskott till truppen då han äger egenskaper som få andra har på denna nivå.

 

Det blir alltså en återkomst för ”Homer” som senast representerade Väsby Hockey säsongen 2014/2015 och som därefter med stor framgång representerat grannklubben Sollentuna HC. Där har Christian fortsatt att utvecklas och där han framförallt under fjolåret exploderade poängmässigt efter 51 poäng på 34 spelade matcher. Från den säsongen kan även noteras att de poängen placerade honom fyra i hela Hockeyettans totala poängliga och han hade bäst poängsnitt per spelad match av alla som spelade en full säsong.

 

Men Christian har även visat framfötterna denna säsong med fem inspelade poäng på fyra matcher men Christian kände ändå att han kört fast i Sollentuna och kommer till oss för att få ett miljöombyte. Vi är väldigt glada över tillskottet och hälsar Christian varmt välkommen tillbaka till Väsby Hockey igen!

 

Sportchef Tom Tärnström om återkomsten.

– Christian Holmblad är en ren och skär spetsvärvning som jag är mycket glad över att få in. Hans senaste säsonger talar sitt tydliga språk och han kommer bidra oerhört mycket offensivt i vår fortsatta jakt på topp fem placeringarna.

 

Säsongen 2017/18 blir det Christian Holmblad som blir Väsby Hockeys supporterspelare.

Väsby Hockey riktar ett stort tack till alla som ställt upp med att bidra till detta!

 

Foto: Anders Ekström