Dags för genrep! Nu är det inte långt kvar till det smäller. Närmare bestämt fyra dagar efter onsdagskvällens träningsmatch borta mot VBK. Det är sista chansen att slipa detaljerna på och en möjlighet att rätta till det som stundtals gick galet på bortaisen i Borlänge.

 

Även för VBK, våra seriekollegor tillika trätobröder, blir det sista chansen att visa upp sig inför allvaret. Det är ett gäng som haft en del sjukdoms- eller skadeproblem i sin trupp vilket gjort att de har fått gå med kort om folk i många träningsmatcher. Med fullt manskap vet vi att de är en svår nöt att knäcka och vi får väl hoppas för allas skull att alla är tillbaka i Vallentuna Ishall onsdag kväll.

 

I Väsbys lag blir det några förändringar i kedjeformationerna från i söndags. Kedjorna har väl inte riktigt satt sig ännu även fast det finns några av dem där det verkligen känns att det finns härlig kemi spelarna emellan. Vassast hitintills måste man väl säga att trion Fjällkis, Gozzi och Maier varit. En härlig kombination av olika spelartyper och förhoppningsvis kommer fler kedjor att ha samma fina samspel under onsdagskvällen.

 

Hela laguppställningen ser ut enligt följande:

 

Målvakter

Måns Johansson (Linus Ryttar)

 

Backpar

Rasmus Sörgardt – Robin Karlsson

Sebastian Cederbrant – Nicklas Sjölund

Joel Östman – Daniel Thelin

 

Forwards

Martin Lundberg – Jacob Lundin – Johannes Sandberg

Felix Fjällkeborn – Christoffer Gozzi – Andreas Maier

Jacob Eriksson – Ludvig Wiita-Adamasson – Albin Karlsson

Johan Sellerstrand – Linus Pellfolk – Nicklas Lindholm-Schmidt

 

Frånvarande:

Gabriel Munck

Kevin Hermansson

Leo Stolpe

Filip Schultz

 

Foto: Arne Rundlöf