Med två veckor kvar till seriestarten är detta sista chansen för alla er som vill skåda Väsby Hockey spela Vilundahallen. Det är nämligen dags för den sista hemmamatchen i träningsmatchschemat och då blir det kollegan från den västra serien, Enköpings SK som förärar oss med ett besök.

 

Det är ett starkt ESK som startat upp försäsongen med fyra raka segrar. Det dessutom mot våra seriekollegor i form av Sollentuna, Visby-Roma samt nu senast, Haninge Anchors som alla kammat noll mot upplänningarna. Imponerande bra gjort och framförallt dubbelsegern mot gotlänningarna som gick av stapeln förra helgen.

 

Laget tränas i år av Robert Kimby och det innebär ett spel i sann ”Jonas Rönnqvist-anda”. Lag som Kimby tränar präglas nämligen alltid av mycket skridskoåkning och stor press i spelet. Det blir helt enkelt ett perfekt motstånd för Väsby som kommer att få bekänna stor färg under söndagseftermiddagen. Extra kul ska det bli att se Johan Wictorsson igen som ju till i år lämnat oss till förmån för just ESK.

 

Matchen som startar den något udda tiden 15.30, kommer att bjuda på ett hemmalag som ställer upp med sju backar och tolv forwards. Skadade är fortsatt backduon Kevin Hermansson samt Gabriel Munck men glädjande nog gör istället Joel Östman säsongsdebut. På forwardssidan får skadade Jacob Lundin tyvärr sällskap av Andreas Maier samt Linus Pellfolk och det gör att vi får klara oss på två befintliga centrar och där Johannes Sandberg ännu en gång får dra på sig spelfördelarrollen.

 

Hela laguppställningen ser ut enligt följande:

 

Målvakter

Måns Johansson (Linus Ryttar)

 

Backpar

Rasmus Sörgardt – Robin Karlsson

Sebastian Cederbrant – Nicklas Sjölund

Joel Östman – Daniel Thelin

Adrian Hedberg

 

Forwards

Martin Lundberg – Johannes Sandberg – Leo Stolpe

Felix Fjälkeborn – Christoffer Gozzi – Jacob Eriksson

Johan Sellerstrand – Ludvig Wiita-Adamasson – Albin Karlsson

Tobias Hilmerstam – Filip Schultz – Nicklas Lindholm-Schmidt

 

Frånvarande:

Andreas Maier

Linus Pellfolk

Gabriel Munck

Kevin Hermansson

Jacob Lundin

 

Varmt välkomna!!