Det är dags för träningsmatch nummer tre och för andra gången under denna försäsong väntar ännu ett lag från vår serie, nämligen nykomlingarna Tyresö-Hanviken.

 

De har precis som vi hitintills spelat två träningsmatcher. Idel vinster i dessa vilka kom mot Nacka HK samt nu senast i söndags mot Haninge Anchors. Just den segern är verkligen en fjäder i hatten för nykomlingarna som har ett piggt och spännande lagbygge på gång.

 

Onsdag kväll får vi också nöjet att träffa tränare Michael Carlsson igen. Vår forna tränare som i år basar i nykomlingens bås. Det blir ett kärt återseende så låt oss ge honom ett varmt mottagande i Vilundahallen.

 

För Väsbys del så har veckan hitintills blivit lite rumphuggen på grund av en del skador som härjar i truppen. Det framförallt på backsidan där vi tyvärr får klara oss utan fyra backar under onsdagskvällen. Det gör att vår egen junior Adrian Hedberg kommer att få visa upp sig samt att Ludvig Wiita-Adamsson kliver ner till backen från sin centerroll vilket även det kommer att bli intressant att skåda.

 

Hela laguppställningen ser ut enligt följande:

 

Målvakter

Linus Ryttar (Måns Johansson)

 

Backpar

Ludvig Wiita-Adamsson – Robin Karlsson

Sebastian Cederbrant – Adrian Hedberg

Nicklas Sjölund – Rasmus Sörgardt

 

Forwards

Martin Lundberg – Linus Pellfolk – Jacob Eriksson

Felix Fjälkeborn – Christoffer Gozzi – Andreas Maier

Johan Sellerstrand – Filip Schultz – Nicklas Lindholm-Schmidt

Albin Karlsson – Johannes Sandberg – Leo Stolpe

 

Frånvarande:

Joel Östman

Gabriel Munck

Kevin Hermansson

Daniel Thelin

Jacob Lundin

 

Varmt välkomna!!