Äntligen! Allt sedan Väsby försvann i playoff 2 efter sudden mot Piteå har man längtat efter denna stund. Äntligen får man se Väsby spela match igen.

 

I drygt en och en halv vecka har laget varit på is och efter halvdussinet ispass väntar nu säsongens första träningsmatch. Det råder som vanligt vid denna tid på året, spända förväntningar över vad som väntas komma och det är alltid lika kul att skåda det första riktiga testet för Väsby Hockeys iskrigare.

 

Och för det första testet står alltså Vallentuna Hockey eller som de också kallas – VBK Hockey. En minst sagt klassisk motståndare som under måndagskvällen spelade sin första träningsmatch för säsongen. Det mot ännu en seriekollega i form av Hammarby och den matchen slutade oavgjort, 2-2 efter full tid och där Hammarby i förlängningen pangade in segerpucken i numerärt överläge.

 

Vallentuna har i princip samma lag som de avslutade den gångna med. Med andra ord så är de säkerligen redan nu tämligen samspelta och med redan en match i benen så får Väsby ett bra prov på över var laget står. Resultatet i sig i träningsmatcher är ganska oväsentligt utan det är främst goda prestationer man helst vill skåda där ute på isen.

 

Laget mot VBK blir enligt följande:

 

Målvakter

Linus Ryttar (Måns Johansson)

 

Backpar

Rasmus Sörgardt – Robin Karlsson

Sebastian Cederbrant – Gabriel Munck

Daniel Thelin – Kevin Hermansson

 

Forwards

Martin Lundberg – Jacob Lundin – Johannes Sandberg

Felix Fjällkeborn – Christoffer Gozzi – Andreas Maier

Jacob Eriksson – Linus Pellfolk – Johan Sellerstrand

Albin Karlsson – Ludvig Wiita-Adamsson – Nicklas Lindholm-Schmidt

Filip Schultz

 

Frånvarande:

Joel Östman

Nicklas Sjölund

Leo Stolpe

 

Varmt välkomna!!