Det är två dagar sedan Bengan lämnade Vilunda och Stanley Cup-bucklan reste vidare. Knappt är det att euforin har lagt sig. Som jag sa i mitt tal känner jag en otrolig tacksamhet över att Bengan valde att ta hem bucklan till Väsby, inte bara för att det är en unik händelse utan även för att Bengan är en enorm förebild för våra ungdomar i klubben. Han har visat att en helt vanlig kille kan ta sig till NHL men givetvis ligger hård träning, envishet och målmedvetenhet bakom hans framgångar. Bengan har ett otroligt starkt Väsbyhjärta och under tiden vi planerat eventet har han varit väldigt ödmjuk och utifrån våra förslag haft klubbens bästa i fokus.

Jag vill även rikta min tacksamhet mot alla som gjorde eventet möjligt, ingen nämnd ingen glömd. Många timmar har lagts ned trots att det är mitt i sommarsemestern och planeringen har varit ned i minsta detalj. Teamet bakom eventet har visat att Väsby kan leverera på hög nivå och över 1000 besökare i måndags fick en upplevelse för livet.
Jag är otroligt stolt över att få vara en del av denna klubb samt fått förmånen att omges av så många drivna, engagerade och kompetenta personer.

Tackar även Upplands Väsby kommun med politiker för deras bidrag och vi ser fram emot kommande samarbeten med tälthall och renovering av ishallen.

Önskar Bengan en skön sommar och hoppas vi ses igen.

Linda Belhouchat ordförande Väsby Hockey