Varmt välkommen säger vi till forwarden Nicklas Lindholm-Schmidt som är nästa förvärv in i Väsby Hockey. Yrvädret och kraftpaketet Nicklas har som många andra i laget fått sin hockeyuppfostran i AIK men startade sin karriär i Täby där Nicklas fortfarande bor. Den 190 centimeter långa och 90 kilo tunga ”LS” som Nicklas ofta kallas för, är en spelare som karaktäriseras av att alltid ge allt i alla lägen. Han gör det hårda och otacksamma jobbet som inte många andra vill göra och är väldigt jobbig att möta, framförallt framför motståndarkassen.

 

Sportchef Tom Tärnström om Nicklas inträde i laget.

 

Nicklas var med och tränade med oss en hel del redan under fjolåret och visade då en omättlig hunger på hockey och att utvecklas. Han fick till att börja med en try-out i april som nu utmynnar i ett permanent kontrakt över säsongen 17/18. Som spelare kommer Nicklas tillföra fart, intensitet och ett rakt oömt spel. Han har verkligen potentialen att bli en publikfavorit bland “Hogsen” på läktaren då han personifierar begreppet Vilda Väsby!

 

Foto: BildandIT