Väsby Hockey får tyvärr klara sig utan Lubomir Fetkovic den kommande säsongen då han istället tar vägen norröver för att spela för Asplöven Hockey. Vi får tacka ”Lubo” så mycket för den gångna säsongen då hans spel och personlighet verkligen spred energi och glädje ute på men även utanför isen och vem vet, våra vägar kanske korsas igen.

 

Sportchef Tom Tärnström om övergången till Asplöven.

 

-Vi har kommit överrens med Asplöven om en övergång på Lubomir Fetkovic. Det är väldigt tråkigt att tappa en sådan duktig spelare och bra karaktär men sådan är hockeyvärlden och näringskedjan. Han har fått en möjlighet att utöva sitt ishockeyspelande på heltid och det kommer vi inte stå i vägen för. Efter goda förhandlingar med ett par klubbar drog Asplöven det längsta strået och vi träffade en överenskommelse som båda parter känner sig nöjda med. Vi tackar Lubomir för hans fina insatser föregående säsong och önskar honom all lycka uppe i norr! I och med detta är jakten på Lubomirs ersättare i full gång och vi hoppas kunna presentera någonting inom den närmsta framtiden.