Hej Christoffer och varmt välkommen till Väsby Hockey! Vad gjorde att du valde att komma till oss?

Anledningen till att jag valde Väsby var att kände att jag har fastnat i en roll i Huddinge som jag inte helt trivdes med men sen också att Väsby verkar ha något bra på gång .

 

Du har ju mött oss väldigt många gånger under årens lopp eftersom du spelat i såväl Vallentuna som Huddinge. Vad var dina intryck om Väsby då och kände du någon skillnad på årets Väsby kontra tidigare års upplagor?

Den bilden jag har av Väsby är att det alltid är ett jobbigt lag att möte och man jobbar väldigt hårt. Sen känns det som att sista året hade man ett större driv än tidigare säsonger.

 

För den som inte sett dig spela, hur skulle du själv vilja beskriva dig som spelare och vem är Christoffer Gozzi utanför isen?

Som spelare är jag en tänkande center som vill vara delaktig i spelat över hela banan, utanför är jag en snäll och ödmjuk kille.

 

Du var ju en poängspelare som junior och även under dina två år i Vallentuna. I Huddinge hade du mer än defensiv roll. Vilken spelare ser du dig som nu, en mer defensiv center eller en offensivt skicklig sådan?

Jag ser mig själv som en tvåvägs center som är bra åt båda hållen!

 

Eftersom Huddinge har varit en väldigt framgångsrik klubb så har du under dina två år fått spela en hel del allsvenska kval. Vad för erfarenheter har dessa gett dig som du kan ta med dig till oss?

Det har varit väldigt kul att spela kvalserien! Det man tar med sig hur viktig det är med små detaljer när det bli en så kort serie och när matcherna är så jämna.

 

Vad skulle du säga att dina styrkor är som spelare och vad behöver du arbeta hårdare på att förbättra?

Mina styrkor i spelet är spelsinnet och det jag behöver förbättra är skottet.

 

Slutligen Christoffer, vad kommer att känneteckna dig i Väsbydressen säsong 2017/2018?

Det som ska känneteckna mig är att jag är lika bra åt båda hållen och jobbar hårt!

 

// # 22 – Christoffer Gozzi

 

Foto: Per Eliasson (pereliassonfoto.se)