Robin Karlsson är nästa viktiga förlängning av spelare från fjolåret och i Robin får vi in en back vars formkurva verkligen gick åt rätt håll den gångna säsongen.

 

Robin vars spelsinne, skridskoåkning och tajming i spelet är hans bästa sidor, blev bara bättre och bättre ju längre den förra säsongen led. I Allettan och kvalspelet tillhörde han hela tiden en av Väsbys bästa spelare och det känns väldigt tryggt med Robins påskrift eftersom han är en rejält viktig för Väsbys defensiva men även offensiva spel.

 

Sportchef Tom Tärnström om kontraktsförlängningen.

 

Jättekul att Robin väljer sin fortsatta utveckling i moderklubben. Han gjorde en bra fjolårssäsong där han i backpar tillsammans med Rasmus Sörgardt imponerade stort i Allettan & Playoff. Kan han hålla den nivån över hela säsongen är han definitivt redo för större uppgifter inom en snar framtid. Således är det självfallet en grymt härlig känsla att veta att Robin är med på tåget även nästa säsong.