Cirkeln är sluten för Linus Pellfolk som idag glädjande nog är klar för Väsby Hockey. Väsbyfostrade Linus kommer därmed äntligen hem efter seniorsäsonger i Arboga, Lindlöven samt senast i Mariestads Bois.

 

Linus Pellfolk som fyller tjugotvå om drygt en månad, har efter juniortiden i Mora samt AIK verkligen blivit varm i kläderna på Hockeyettan nivå. Linus är främst center men kan även med fördel spelas på en vinge och det är en kille som har öga för mål vilket blivit klart tydligt under Linus fina säsonger i Arboga samt Mariestad. Linus har ett riktigt vasst skott, fint spelsinne och det är jättekul att Linus nu valt att komma hem igen.

 

Sportchef Tom Tärnström om påskriften.

 

-Linus är en högerfattad, spelskicklig center (i första hand) som besitter kvalitéer som vi eftersökt i form av hans skott och målkänsla. Det kan potentiellt bli ett riktigt bra vapen för oss i vinter. Vidare har Linus visat stor vilja att återigen dra på sig Väsbytröjan vilket vi värderar väldigt högt. Mycket roligt att en spelare som varit ute på äventyr väljer att komma hem igen och det är återigen ett kvitto på att vår verksamhet håller en god standard. Kontraktet med Linus är skrivet på två år.