Hjärtligt välkommen till Väsby Hockey säger vi nu till Johannes Sandberg som är nästa förvärv in i laget. Om ni känner igen namnet så är det inte så konstigt eftersom det är samma Johannes som från Djurgårdens IF lånades in till Väsby under tre matcher den gångna säsongen. Under dessa tre matcher stod Johannes bland annat för ett mål, inslagen på bortaisen i Valbo och han visade under dessa tre matcher upp en fin skridskoåkning och ett bra sinne för spelet.

 

Det är just dessa ingredienser som gjort Johannes Sandberg så framgångsrik i Djurgården och i Superelit. Under de två senaste säsongerna har Sandberg stått för inte mindre än 90 poäng på 96 matcher och där Johannes under en av dessa säsonger i allra högsta grad var med och bidrog till att DIF vårsäsongen 2016 bärgade JSM-guldet.

 

Sportchef Tom Tärnström om påskriften.

 

Johannes var en topprioriterad värvning inför kommande säsong. Han är en skridskostark forward som alltid gjort mycket poäng. Vi hade förmånen att låna Johannes från DIF säsongen som var och då gjorde han ett väldigt gott intryck på oss, både genom sitt spel och sitt sätt att vara utanför banan.