Väsby Hockey kan glädjande meddela att backklippan från den nyss avslutade säsongen, Joel Östman fortsätter i Väsbytröjan även över säsong 2017/2018.

 

Joel värvades till säsongen som en tänkt ledare och det var precis det som Joel levererade genom sitt backspel. Ständigt lugn, alltid kylig och tack vare det spred han en enorm trygghet i Väsbys bakre led och därför känns det hur härlig som helst att killen i tröja nummer 6 fortsätter sprida stadga i Väsbys lag.

 

Sportchef Tom Tärnström om kontraktsförlängningen.

 

Joel var en av de absolut bästa backarna föregående säsong och att vi lyckas behålla honom betyder otroligt mycket. Joel är ett proffs ut i fingerspetsarna och har ett bra inflytande på gruppen. I spelet har han hållit en bra, jämn nivå under hela säsongen och enligt mitt tycke har han varit en av de bästa backarna i serien. Således är vi självfallet mycket nöjda att han blir kvar i minst en säsong till.