Väsby Hockey kan glädjande meddela att man idag kommit överens med poängsprutan Martin Lundberg om en förlängning av kontraktet att gälla även över kommande säsong.

 

Martin är en våra mest rutinerade spelare och under alla hans säsonger i Hockeyettan har han alltid varit ett offensivt hot. Det hotet har minst sagt även fortsatt i Väsby där hans spelsinne firat stora triumfer och vi är väldigt glada att Martin redan nu bestämt sig för att fortsätta spela i Väsbytröjan.

 

Sportchef Tom Tärnström och kontraktsförlängningen.

 

-Martin kom in sent på försäsongen som ett litet osäkert kort. Vi visste inte exakt vart han stod efter ett år i division 2 men han har med klarhet visat att det är på denna nivå han hör hemma. Han är ensam i truppen om att snitta över en poäng per match och det känns tryggt att även nästa år ha Martin med på tåget. Vidare har han visat otroligt bra karaktär och är ett gott föredöme för våra yngre spelare, inta bara på isen utan även utanför.