Nu är det två dagar kvar tills J20 drar i gång med sju otroligt viktiga veckor för Väsby hockeys juniorverksamhet. De kommer nu att behöva all stöd de kan få på hemmaplan då motståndarna är bättre och tuffaren än vad laget spelade mot i första delen av serien.

 

-Vi har tränat på bra hela säsongen, och med serieseger har vi nu satt oss själv i en bra position som ger oss en extra hemmabana fördel säger tränare Pål Brevik. Vi har bra koll på fyra av de sju lagen vi möter, som betyder att vi kommer ändra lite i vårat sätt att spela på. Vi arbetar nu med att styrka vår trupp innan fönstret stänger.

 

Säsongen fram tills jul har varit bra för Väsbys unga talangar. Laget har 1-2 spelare som tränar med A-laget 2-3 gångar i veckan, och vissa har även fått chansen att få spela matcher.

 

-Nu blickar vi framåt och tar en träningsdag och match i taget innan vi kan uppsummera säsongen avslutar tränare Pål Brevik.