Väsby Hockey har ytterligare förändringar att informera om inför kvällens premiär av Allettan. En spelare försvinner och en kommer in. Det är Andreas Soulas som tyvärr valt att kliva av men i gengäld anländer Sebastian Knösch från Sollentuna HC.

 

Sportchef Tom Tärnström om förändringarna.

 

-Andreas Soulas har valt att lägga skridskorna på hyllan med omedelbar verkan. Det är självfallet ett beslut som vi accepterar och har full förståelse för. Jag kan dock tycka att det ibland går lite fort att ta stora beslut för dagens yngre förmågor när det blåser emot. I grund och botten är det superhärligt att de har drivet och tron på sig själva, men Rom byggdes inte på en dag. Den läropengen verkar en del i den nya generationen missat på historielektionen. Men allt gott till Andreas, han har gjort ett jättebra jobb hos oss och varit en central figur i omklädningsrummet. Vi önskar honom all lycka i vad han än må ta för sig härnäst!

 

En ut innebär en in i de flesta fall och så blir det även denna gång. Vi har valt att kontraktera Sebastian Knösch för resterande del av säsongen. Sebastian har varit med oss på träning i flera veckor och visat en otroligt fin inställning och vi har sett egenskaper i hans spel som vi kommer kunna dra nytta av.