Den 19 årige talangen Johannes Sandberg kommer från och med måndagens match mot Hammarby och under en veckas tid spela för Väsby Hockey.

 

DIF och Väsby hade för två säsonger sedan litet samarbete där Väsby fick förmånen att låna in olika spelare och då bland annat nuvarande Väsbyspelaren Fredrik Forsberg, spelade tre matcher för oss. Nu är det dags igen och den offensivt skickliga talangen Johannes Sandberg med näsa för poängproduktion kommer att få känna på seniorhockey när Superelit ändå har ett litet längre uppehåll.

 

Sportchef Tom Tärnström och inlåningen.

 

– Vi kommer from måndag och veckan ut bli förstärkta av Johannes Sandberg från Djurgården. Johannes är en skridskostark, rivig forward med en spetskompetens i det offensiva spelet. Han kommer göra stor nytta för oss under dessa tre mycket viktiga matcher som stundar och det ska bli spännande att få chansen att se honom i vår miljö.