Oskar Lindstedt har i veckan tagit ett livsavgörande beslut. Han lämnar ishockeyn och satsar allt på sin civila karriär. Vi i Väsby Hockey är givetvis väldigt ledsna över att tappa en sådan härlig kille och duktig ishockeyspelare men vi är glada över att Oskar nu för egen del, tagit ett sådant moget beslut.

 

Oskar Lindstedt säger själv enligt följande.

 

Jag har enligt överenskommelse med mig själv, att efter 18 års trogen plikt och karriär sätta punkt för denna älskade sport. Sista destination blev Väsby Hockey och innan det vart det spel i AIK, DIF, Tranås och Visby/Roma. Med mängder av goda minnen i bagaget, men framförallt en mängd fantastiska polare, så signar vi nu ut för den civila karriären.

 

Vi ber att få tacka så mycket till Oskar för hans fina insatser hos oss och önskar honom stort lycka till i framtiden!