Med dryga veckan kvar till seriestarten förstärker Väsby Hockey truppen med offensivt skicklige Martin Lundberg. Martin anländer från en poängstark säsong i Spånga IS men vi i Väsby kommer främst ihåg honom från alla hans säsonger i VBK Hockey där Martin fullkomligen sprutade in poäng.

Tjugosexårige Martin har en bakgrund i AIK där han spelade hela sin juniorålder. Därefter blev det en tur över till USA innan våra grannar i öst, VBK tog över hans hockeyutbildning. I Vallentuna var Martin alltid ett stort offensivt hot där såväl hans skridskoåkning som målfarlighet kommit ut till sin fulla rätt. De 183 gjorda poängen på 179 matcher på Hockeyettan nivå bekräftar hans farlighet ute på isen och spetsegenskaperna blir en fin krydda till Väsbys redan starka spelaranrättning.
– Väldigt kul att Martin väljer att återvända till Hockeyettan och självfallet extra kul att det blir i Vilda Väsbys vackra färger säger sportchef Tom Tärnström. Martin är en spelare Väsby jagat i flera år och nu föll äntligen allt på plats. Han är en duktig målskytt med en otroligt bra blick för spelet och han har för vana att allt som oftast ställa till det för motståndarna i powerplay. Detta var sista pusselbiten inför seriestarten och jag anser att vi nu förfogar över ett slagkraftigt lag inför det som komma skall.

Varmt välkommen till Väsby Hockey Martin!