Våra juniorer har startat fortsättningsserierna i både J18 och J20 på ett starkt sätt då man ligger i topp i båda serier.

Väsbys juniorer har börjat fortsättningsserierna på ett överlag positivt sätt. Det har varit en och annan missräkning, men i det stora hela är det positiva resultat som dominerar.

J18 ligger för närvarande etta i sin serie (dock med 2 matcher mer spelade), precis före Järfälla. Där väntar ett oerhört viktigt toppmöte redan på torsdag, det vore av yttersta vikt att få med sig tre poäng hem till Väsby från bortamatchen mot nyss nämnda Järfälla.

J20 ligger på delad förstaplats i sin serie, där man slagit tippade topplaget Göta Traneberg på ett övertygande sätt på hemmaplan, men dock förlorat bortamatchen mot Bålsta stort. Fördel av hemmaplan verkade vara av yttersta vikt i den matchen. I veckan väntar viktiga matcher, hemma och borta mot SDE. Sista matchen före julledigt blir på måndag den 21:a då man tar emot Bålsta, det blir intressant att se om matchbilden skiljer sig på hemmaplan.

Vi hoppas att tabelläget ser fortsatt lika ljust ut efter denna vecka, vore kul ifall juniorerna kunde fira jul och nyår i topp!